Mi az a Kreatív Centrum?

Szeretettel várjuk Önt Kreatív Centrumunkba, melyet 2010. tavaszán hoztunk létre azzal a céllal, hogy tanfolyamokat, valamint varró- és hímzőgép bemutatókat tarthassunk benne vevőinknek és minden kedves érdeklődőnek.

A Kreatív Centrum Budapesten, a Teréz krt. 6. szám alatti üzletünk galériáján található, és jelenleg patchwork, szabás-varrás, valamint több egy-két alkalmas tematikus tanfolyamnak ad otthont. Az erre külön kialakított helységet mindennel felszereltük, ami a nyugodt alkotáshoz és a kreatív munkához szükséges.  A minőségi varrógépek mellett rendelkezésre állnak az OLFA különféle patchwork eszközei, valamint egy BERNINA Q24 hosszúkaros gép is, melyen óradíj ellenében bármely patchwork munkáját megtűzheti. Ha nem elég bátor a tűzéshez, bértűzéssel is megbízhat minket. Ennek a választható mintákat IDE kattintva tekintheti meg.


Tanfolyamaink között biztosan talál majd kedvére valót.  Ha érdeklődik a foltvarrás iránt, kezdő patchwork tanfolyamunkon elsajátíthatja az alapokat, a haladó kurzusok során pedig tovább csiszolhatja tudását. Rendszeresen szervezünk 1-2 alkalmas rövid foglalkozásokat is, ahol egy-egy izgalmas, új technikát mutatunk be a résztvevőknek, és ahonnan mindenki egy kész munkával térhet haza.

7-8 fős tanfolyamainkon minden résztvevővel egyénileg tudnak foglalkozni oktatóink, akik egyébként szakterületük legjobbjai:

•    Sulyok Levente 2000 óta foglalkozik varrással, 2010 óta foltvarrással, de eddigi életpályáját mindig is végigkísérte a kreatív alkotás valamilyen formában. Több hazai pályázaton végzett már dobogós helyen. A Magyar foltvarró Céh egyik budapesti régióvezetője.

 
•   Lajos Kati pályáját ruhaipari szakiskolában kezdte, majd később kezdett érdeklődni a foltvarrás iránt. Sok-sok év alatt számtalan kezdővel szerettette meg a foltvarrást, amit napjainkban is nagysikerű tanfolyamai igazolnak. Az utóbbi időben gépkezelői és varrótanfolyamai is sokak által kedveltek.


Régi nagy álmunk vált valóra azzal, hogy 2013 nyarán KreatívCentrumunkat kitelepítettük  és nagysikerű foltvarró tábort vezettünk le Zamárdiban. Patchwork táboraink azóta is közkedveltek, olyannzira, hogy idén nyáron már a 10. jubileumi tábort szervezzük.
Tervezzük egy klub megalakítását is, melybe a patchwork tanfolyamainkat elvégzettek léphetnek majd be. Ezáltal szeretnénk lehetőséget teremteni a rendszeres találkozásra és kapcsolattartásra azoknak, akiket hobbijuk, a foltvarrás köt össze. 


Cégünk hosszú évek óta főszponzora a Magyar Foltvarró Céhnek, és az összes általuk szervezett közös varráson részt veszünk árusítóként.


Az aktuális tanfolyamokról, bemutatókról és egyéb újdonságokról tájékozódhat blogunkon, Facebook oldalunkon, valamint hírlevelünkből, melyre honlapunkon iratkozhat fel.


Reméljük, felkeltettük érdeklődését és hamarosan Önt is üdvözölhetjük Kreatív Centrumunkban.