Utazás - Ezüstvölgy 2016

Újra szeretnélek meginvitálni Benneteket egy fantasztikus utazásra a Varrógépcentrum KreatívCentruma nevében! Úti célunk ismét Ezüstvölgy, Sainte Marine aux Mines. A tavalyi kirándulásunk remekül sikerült, szerintem mindenkinek nagyon tetszett. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy ismét nekivágunk ennek a csodálatos utazásnak. Szeptember 14-én megnyitja kapuit a 22. európai patchwork találkozó, Franciaország legnagyobb patchwork expo-ja. Uazásunk fő célja ez lenne. A rendezvényt évente egyszer rendezik meg, azzal a céllal, hogy Európa vezető cégei bemutathassák legújabb termékeiket, a legjobb mesterektől pedig elleshessük azok elkészítési fortélyait. A kiállítások 4 festőien szép kis faluban tekinthetők meg.

És amiről még nem is beszéltem, természetesen lehet vásárolni is. Fantasztikus kedvezményekkel, akciókkal várnak bennünket. A Commercial area- Val expo vásárban 4500 m2-en több száz árus között sétálhatunk és vásárolhatunk kedvünkre.

Tehát hölgyek és urak, malacperselyeket ismét feltörni, és irány Ezüstvölgy!!!

Tervezett program:

Szeptember 13. kedd:
Indulás a hajnali órákban Budapestről, a Varrógépcentrum Teréz körúti boltja elől. Érkezés
HôtelRestaurant et Spa Au Tilleul***-ba, a késő délutáni, kora esti órákban.
Itt elfoglaljuk a szobáinkat és kipihenjük az utazás fáradalmait. Itt a szobaár a reggelit nem tartalmazza, de lehet igényelni.
Elhelyezés két-, három- és négyágyas szobákban, melyekben benne található a fürdőszoba, WC.

Szeptember 14-15-16 szerda-csütörtök-péntek:
A buszunk minden reggel elvisz St-Marie-Aux-Mines-be, este pedig visszavisz a szállásra. A kettő között egész nap kötetlen a program, faluról falura pedig a helyi (fél óránként közlekedő) busszal lehet eljutni, melyre a karszalagokkal díjmentesen lehet felszállni.

Szeptember 17. szombat:
Indulás haza, és egész napos utazás után érkezés Budapestre az éjszakai órákban.
Részvételi díj és befizetés:
Teljes összeg: 97.000Ft

Első részlet: 50.000 Ft, fizetési határidő: 2016. július 15.
Második részlet: 47.000 Ft, fizetési határidő: 2016. augusztus 15.

Tartalmazza:
  • a buszköltséget (kilométerdíj, autópálya matricák, sofőrök napidíja, stb...)
  • a szállásunk költségét (reggelit az ár nem tartalmazza, de a Hotelben igényelhető)
  • három napos belépőt Ezüstvölgy teljes területére (A belépővel ingyenesen igénybe vehető a helyi buszjárat, mely faluról falura visz.)
Jelentkezni a lentebb található űrlap kitöltésével és elküldésével lehet, melyet válasz email-el regisztrálunk (a megerősítő email nem automatikus, én küldöm, néhány nap is lehet az átfutási idő). A jelentkezésed a részvételi díj befizetése után tudjuk véglegesíteni. A befizetést készpénzzel vagy átutalással tudod megtenni, utalni a lenti számlaszámunkra tudsz:

Varrógépcentrum Kft.
K&H Bank
10404072-40718361-00000000

Maximális létszám: 42 fő

A buszon az ülésrend kialakítása, valamint a szállásokon a szobabeosztás a regisztráció sorrendjében történik. A szobabeosztással kapcsolatos igényeket a Megjegyzés rovatban kérjük jelezni.

Kérünk Titeket, hogy költőpénzről mindenki egyénileg gondoskodjon!
Érvényes (plasztik) személyi igazolvány vagy útlevél mindenkinél legyen. Amennyiben ezek egyike sem áll rendelkezésre a felszállás pillanatában, a buszra a felszállást a szervező megtagadja, az utazás költségeit viszont már nem áll módjában visszaszolgáltatni, ugyanis mindent itthonról, előre ki fogunk fizetni. Sajnos volt már erre precedens, azért írtuk le.

Javasoljuk mindenkinek, hogy kössön komplex utasbiztosítást is.

A Varrógépcentrum szeretettel invitál Titeket erre a nagy kalandra!