III. Kreatív Centrum Tábor


III. KreatívCentrum Tábor,
avagy Zamárdi vissza vár…

Kis csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy minél színesebb, és persze élményekben gazdag programokkal fűszerezze meg az unalmassá vált hétköznapokat. Az elmúlt időszakban csupa új eseményre invitáltunk Titeket, voltunk kirándulni Vicenzában, Prágában, táboroztunk Kecskeméten. Most viszont egy olyan esemény közeleg, amiben egy éve néhányatoknak már része lehetett. Ugyanis július 3-6-ig újra Zamárdiba költözünk. Mikor a nyári tábor helyszínét kellett kitalálni, nem volt nehéz dolgunk, ugyanis rengetegszer (és rengetegen) tettétek fel a kérdést, „Mikor lesz Zamárdi???”
Lesz, és hosszabb lesz, és szuperebb is lesz. Mindent megteszünk hogy ez valóban így legyen.
Július 3-án már lehet érkezni. Ez csütörtöki nap, tehát rendhagyó módon négy napos lesz a tábor. Ez azt jelenti, hogy hat foglalkozáson vehettek részt négy helyett. És ha ez még nem lenne elég, minden estére készülünk programmal. Szeretnénk ugyanis, ha nem érne véget a varrás délután, hanem kifulladásig folyna a munka.
De hogy mire is gondolunk pontosan:

Július 3 csütörtök:
Érkezés, regisztráció
 










Délután Lajos Kati megismertet benneteket a tradicionális kézi applikáció világával, melyet Clover termékeink felhasználásával gyerekjáték elkészíteni. És lássuk be, sokan azért nem kezdünk hozzá, mert bonyolultnak és időigényesnek tartjuk… Nem lesz ez így!
Vacsora
Csütörtök este az elkészült applikációkból készítünk különböző ajándéktárgyakat.

Július 4.  péntek:
Reggeli után belecsapunk a munkába.
Délelőtt Szintén Katival eljegyzési gyűrűt varrhattok. Viszont nem a hagyományos változatban, hanem gyors technikával. A tanfolyam végére készülhet belőle egy tetszetős terítő, vagy futó.

 










 Ebéd és kis szieszta következik ezután.
Ha mindenki kipihente magát, más vizekre evezünk. Leventétől egy szuper varródobozt tanulhattok. Többfunkciós lehet: attól függően, hogy mit szeretnél benne tartani, többféleképpen elkészítheted a belsejét. Ezen a délutánon nagyon nem lesz szükség a varrógépedre (fogunk varrni, de csak kicsit), viszont a vasalódat ne hagyd otthon.
 










Vacsora
Vacsora után természetesen lesz még alkalom, hogy befejezd a varródobozt, illetve Balla Viktória (mindenki „VIKI”je) kolléganőnk, aki a gyöngy és az ékszerek nagymestere, körömlakkal készíthető csodás medálokat segít készíteni.

Július 5. szombat:
Reggeli után reméljük, hogy szép napos időnk lesz. Levente ugyanis a színek világába kalauzol bennünket, folytatván a tavaly oly nagy sikert aratott festegetést. Fogunk festeni a napfénnyel, és kipróbálunk több shibori (japán hajtogatós) technikát is. Erről részleteket nem árulunk el, legyen meglepetés!

 
 









Ebéd és szieszta
Délután sokzsebes táskát varrhattok szintén Leventével. Szoktuk mondani, hogy táskából sosem elég, foltosoknak meg aztán pláne nem. És egy táskában ugye sosincs elég zseb. Éppen ezért ezen a táskán is lesz egy pár. Öt legalább. Kívül. A bélés pedig már rád van bízva.
 









Vacsora

Vacsora után Vikivel befejezhetitek az ékszereket, illetve ha nyár és Balcsi, varrjunk egy brekit! Esti workshopon készíthettek béka figurát.

Július 6. vasárnap:
Vasárnap reggel Kati visszatér hozzánk, hogy egy szuper praktikus kötényt varrjunk. Varrás közben, tanfolyamon, vagy táborban gyakran fel kell állni vasalni. Ott vesszük észre, hogy mérni kéne, vagy valamit leigazítani. De hol a centi?? És hol az olló??? És persze a mobil is akkor csörög, mikor ott hagyod a varrógép mellett. De hogyan lehet ennyi mindent magaddal cipelni. Ezen segít, ha megvarrod ezt a csinos és praktikus eszköztartó kötényt. Kényelmes viselet, hosszú övrésze miatt pedig bármilyen alkatra praktikus lehet. Színesen, vidáman, visszafogottan, alkosd egyéniséged szerint.

 










Ebéd és haza indulás

A tanfolyamok ára: 2000Ft/alkalom. Kivételt képez a festős és dobozolós tanfolyam, ami 2500Ft/alkalom.


Majdnem mindegyik tanfolyamhoz kérhető egységcsomag.  Az árak irányadóak, pontos összeget a jelentkezőknek fogunk küldeni emailben. Ezeket az árait itt találod:
-Kézi applikáció (nem lesz hozzá csomag, anyag darabkák fognak kelleni hozzá)
-Eljegyzési gyűrű 3000Ft
-Varró doboz 3500Ft
-Festés 2000Ft
-Táska 4500Ft
-Kötény 3500Ft
Már hagyománnyá vált a belépő blokkok kérése. A mostani viszont kicsit más lesz mint a többi. Arra szeretnénk kérni minden kedves jelentkezőt, hogy varrjon nekünk egy blokkot. Ez esetben viszont kör alakban. Egy 20 cm átmérőjű kört kérünk bélelve, hátlapozva, tűzve és keretezve. Tehát úgy képzeld el, mintha egy kész tányéralátétet varrnál. Ami viszont nagyon fontos, hogy a végeredmény pontosan 20 cm legyen, különben nem tudjuk összeilleszteni a többivel. Ja, és a téma!!! A blokkokat VIRÁGÖZÖN témában kérjük. 
Jelentkezni 2014. június 25-ig, személyesen üzletünkben, vagy a lenti jelentkezési lapot kitöltve lehet.
A jelentkezés véglegesítéséhez 5.000 Ft előleget kérünk, amit üzletünkben (Teréz krt. 10), vagy a 10404072-40718361-00000000 (K&H Bank) számlaszámra, Varrógépcentrum Kft. névre kérünk befizetni. A megjegyzés rovatba írjátok be: VGC TÁBOR, NÉV, HÁNY FŐ!
Ha a közelben van a nyaralód, vagy a környéken laksz, nem kötelező szállást foglalni, csak kérjük, mielőbb jelezd ezt felénk.
Az elhelyezés kétágyas szobákban történik. Ha családoddal szeretnél jönni, megoldható, csak kérjük időben szólj.

A tanfolyamokon varrógépre lesz szükség! Kérjük mindenki hozza magával a varrógépét! Ezen kívül a megszokott tábori felszerelést. Jó, ha van nálad hosszabbító, és aki tud vasalót is hozhat. A varródobozhoz vasaló szükséges lesz, 2-3 személyenként legalább egy.

A hotel a vasútállomástól 2 sarokra van, parkolni pedig a szálloda körül lehet.

A helyszín Zamárdi, Amigo Hotel** (a hotelről információt ITT találtok).
A szállás ára 4000ft/fő/éj.



Néhány technikai jótanács:


A regisztrálók a későbbiekben részletes emailt fognak kapni mindenféle információval. Addig is ha bármi kérdésed felmerülne, írj nekünk a  vgckreativcentrum@gmail.com címre.
A táborra a regisztrációt 2014.június 25-én lezárjuk, a szállás intézése miatt, és hogy az egységcsomagokat el tudjuk mindenkinek készíteni.
Nagyon kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kitöltött jelentkezési lapját elküldené, alaposan (akár többször) olvassa át, mert ha hibás mail cím megadása miatt nem kapja meg a további információkat, azért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.
Ha nem egyedül érkezel, a regisztrációs űrlapon kérjük NE plusz egy főt írj. Nekünk a névlistát le kell adnunk a szállodában, a plusz egy fővel viszont nem tudnak mit kezdeni.
Ha jön a férjed, vagy gyereked, stb, nekik is külön töltsd ki az űrlapot, értelemszerűen üresen hagyva a tanfolyamos mezőt.
A megjegyzés rovatba írd be ha van valaki, akivel közös szobát szeretnél. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden kívánságnak eleget tenni.
A kellemetlenségek elkerülése végett szeretnénk előre bocsájtani, hogy a terem kulcsa az oktatóknál lesz. Ez azt jelenti, hogy ő felelős mindenért, ami bent van. Tehát amikor ebédidő van illetve szieszta, a terem zárva lesz, bent senki nem tartózkodhat. Mindenkinek jól fog esni az a kicsi pihenő, séta, fürdés, vagy bármi.
Egységcsomag csak azokra a tanfolyamokra kérhető, amelyiken részt veszel!!!
A teremben csak az tartózkodhat egy-egy foglalkozás alatt, aki a tanfolyamon részt vesz.

Mindenkit szeretettel vár a KreatívCentrum csapata!