VI. KreatívCentrum Tábor Kecskemét

VI. KreatívCentrum Tábor Kecskemét


Kedves alkotni vágyó hölgyek és urak!

Immáron hatodik alkalommal hívunk Titeket, hogy táborozzunk együtt, töltsünk együtt egy kellemes hétvégét a tavaszra készülődve, és alkossunk önfeledten.

Vendéglátónk ismét, mint tavaly a Tudós ház lesz.

KECSKEMÉT. 2015. március 20-22. (péntek-vasárnap).


A kecskeméti Tudósház a régi orosz laktanya két gyönyörűen felújított épületéből áll. Egyikben lesznek a tanfolyamok, közvetlen szomszédságában pedig a szállás. A szállás két és három ágyas kollégiumi szobákban lehetséges. Minden szobához tartozik fürdő és WC. A folyosón teakonyha is van. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a kollégiumi szobák száma véges, azokat a jelentkezés sorrendjébem tudjuk kiosztani. Ha azok elfogynak, egy közeli kollégiumban vagy szállodában van mód további szobák foglalására. Megértéseteket köszönjük. 

Amit tanulni lehet:

PÉNTEK délután Leventével eszköztartót készíthettek patentozható zsebekkel, mely remek szolgálatot tesz az elkövetkezendő táborokban, hiszen kinyitva székre helyezhető, így a szerszámaid mindig kéznél lesznek.


Vacsora után Kati kápráztat el Titeket a már elmaradhatatlan esti meglepivel. Mivel ez meglepi, továbbra sem áruljuk el mi az, de bízhattok bennünk!


SZOMBAT délelőtt Egy csodálatos táskát készíthettek, a tavasz jegyében, csajos de mégis praktikus, pakolható méretben. Vezényel: Kati.
Ebéd és kis pihenő után...
SZOMBAT délután Levivel Bari figurát varrhattok.Nem kell megijedni, természetesen nem ugyan azt, mint tavaly. Ha a tavalyi tetszett, ez garantáltan fog!
Este Levi meglepijét készíthetitek el.



VASÁRNAP délelőtt egy többfunkciós asztali futót készíthettek, amely a praktikus patentos szerelékek miatt több formában variálható. Gyönyörű dísze lehet az étkezőnek, de szét is szedheted, ha tányéralátétre van szükség.

A szállás és az étkezés is a megszokott formában fog történni. A Tudósházzal szomszédos kollégiumban lehet szállást kérni, ha ezek a szobák elfogynak, egy közeli szállodában lesz lehetőség további szobák foglalására.
A szobák három ágyasak. Az ára 3200 Ft/fő/éj, amely tartalmazza az idegenforgalmi adót is.
Az étkezésről is a Tudósház gondoskodik. Helyi konyhájukban mindig nagyon finomakat eszünk. Az ebéd ára 950 Ft/alkalom (leves, főétel, desszert), a vacsora ára szintén 950 Ft (főétel és desszert). 

A részletes program:

március 20. péntek:
10-12 h-ig érkezés, regisztráció
12-13h-ig ebéd
13-17h-ig Eszköztartó készítése
17:30 vacsora
19:00 Esti meglepi


március 21. szombat:

Reggeli 8h-tól
9-13h-ig Táskavarrás
13h-tól ebéd
14-18h-ig Bari készítés
18:30 vacsora
19:30 Esti meglepi


március 22. Vasárnap:

Reggeli 8h-tól
9-13h-ig Asztali futó varrása
13h-tól ebéd, táborzárás


Reméljük sikerült felcsigázni az érdeklődéseteket, és velünk tartotok egy újabb kalandra.

A tanfolyamokra természetesen igényelhető lesz egységcsomag, ezekről később a jelentkezőket meg fogjuk kérdezni, hogy igénylik-e. Ezt még egyenlőre ne írjátok oda a megjegyzésbe.

Próbáltuk úgy összeválogatni a tananyagokat, hogy mindenki találjon kedvére valót.
Természetesen nem maradnak el a már jól megszokott esti programok sem. Amellett hogy helyben van a bowling pálya és a szauna, természetesen segítünk befejezni félbemaradt munkáitokat.

Tanfolyamaink ára: 2500Ft/alkalom

Reméljük kedvet kaptatok táborozni velünk.
Ha igen, kérjük jelentkezzetek a bejegyzés végén található űrlap kitöltésével.

Figyelem! A jelentkezés véglegesítéséhez 5.000 Ft előleget kérünk, amit üzletünkben (Teréz krt. 10), vagy a 10404072-40718361-00000000 (K&H Bank) számlaszámra, Varrógépcentrum Kft. névre kérünk befizetni. A megjegyzés rovatba írjátok be: VGC TÁBOR, NÉV, HÁNY FŐ!

Szeretnénk, ha minden táborunk alkalmával el tudna készülni egy takaró, amihez a segítségeteket kérjük. Szeretnénk kérni Tőletek, hogy készítsetek és hozzatok magatokkal egy „Belépő blokkot”, 20X20 cm-ben, természetesen húsvéti illetve tavaszi témakörben, amit a regisztrációnál tudtok leadni. Ezeket szeretnénk takarónak összevarrni, és üzletünk kirakatában, illetve a Kreatív Centrumban kiállítani! A belépőblokkot nem kell bélelni, hátlapozni, szegni. A blokkok tartalmazzanak plusz varrásráhagyást, tehát 21,5x21,5cm legyenek. Előre is köszönjük.
A már jól megszokott árukészlettel állunk rendelkezésetekre a tábor teljes időtartama alatt.
FIGYELEM! A tanfolyamokon varrógépre lesz szükség! Kérjük mindenki hozza magával a varrógépét! Ezen kívül hozdd a megszokott tábori felszerelésedet!
A félreértések elkerülése végett szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy egységcsomag csak arra a tanfolyamra kérhető, amelyen részt veszel. A tanfolyamok tananyaga az oktatók szellemi terméke, éppen ezért kérünk, hogy annak szabásmintáit, illetve leírását ne tedd közzé semmilyen publikus internetes felületen. A szabásminták sem a tábor előtt, sem utána nem lesznek megvásárolhatók üzletünkben.
Megértéseteket köszönjük!

MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL!!!

Kati és Levi
KreatívCentrum