Tavaszi készülődés 1. alkalom



Kedves Lányok!
Az  első alkalommal Két figurából lehet választani. Egy nyuszi és egy tavasztündér. Válasszátok ki melyik tetszik jobban, és ahhoz hozzatok anyagot. Természetesen mindkettő szabásmintáját megkapjátok, és ha van kedvetek otthon elkészíthetitek, vagy a további alkalmakon segítek befejezni.

Tehát: a nyuszihoz kelleni fog egy kb. 30x40cm-es vászon, vagy lenvászon anyag. Lényeg hogy ne legyen elasztikus. Egy tenyérnyi darabka rózsaszín a füleknek és orrnak. Ezen kívül alap varrófelszerelés legyen nálatok. Szabó és papírvágó olló, jelölő,varrótű, erősebb varrócérna. Ez akkor is legyen nálatok, ha a tündért varrjátok.
A tündérhez egy kb. 20x20cm-es test színű anyagra lesz szükség. A ruhájához tetszés szerinti pamutvászon. A szoknya részhez kelleni fog legalább 70x15cm-es vászon. A zoknihoz egy 20x30cm-es csíkos anyag. Szárnya készülhet filcből, vagy textilből.Díszítéshez csipke, farkasfog, szatén rózsa, és bármi, ami tetszik. A hajához én 4 csomag osztott hímzőt használtam. Hozzatok tömőanyagot, vagy akár nálunk is tudtok vásárolni.
Ha bármi kérdésetek felmerül, nyugodtan zaklassatok mailben, vagy telefonon munkaidőben.

A tanfolyam időpontjával és árával kapcsolatban ITT találsz bővebb információt!

Várlak Titeket szeretettel!! Levente