Adventi készülődés

Eltelt újra egy év. Elérkezett a várva várt adventi összejövetelek ideje. A tavalyi nagy siker után megpróbáltam összeválogatni egy teljesen új "tananyagot".  A 4 alkalmat két időpontra tűztük ki, hogy mindenki el tudjon jönni. Remélem megtalálja mindenki a megfelelőt.
De hogy mit is fogunk készíteni???

1. Alkalommal kipróbálunk egy egyszerű, de nagyon mutatós technikát. Ez a vágd és hajtsd!!! (Cut &Fold).
     Hozzatok 30-40 cm-es négyzet alakú kontrasztos anyagokat. Patchwork anyagot már üzletünkben is vásárolhattok. Aktuális kínálatunkat ITT tekinthetitek meg. Egy képhez 3 féle kell. Ezen kívül ugyanekkora darab kétoldalú ragasztót, és hozzá illő cérnát, vagy monofilt. Ha párna lesz a végeredmény, hátlapot is hozzatok, plusz gomb, zippzár, stb...

2. alkalommal megvarrjuk a csillag blokkok királynőjét, a tollas csillagot (Feathered Star).
 3. Alkalommal filcet applikálunk. Terveim szerint ez a hóemberes párna fog elkészülni. Ehhez lesz egységcsomag is, ha szeretnétek.
 4. alkalommal több dolog közül lehet választani, igény szerint. Varrhatunk gyors, 3D-s karácsonyfadíszt,   téli  kiegészítőket, vagy akár egy meglepetés táskát is.

 Gyertek el. Én már nagyon várom. Remélem Ti is! A hoznivalókat csak az első alkalomhoz írtam. A többit személyesen mondom el.
A tanfolyam dátumait ITT tekintheted meg.
Várlak Titeket!!!
Levi