Körömlakkékszer készítés


Álltál már órákat a drogériák körömlakkos állványai előtt, mert megigézett a sok szín és a milliónyi különböző méretű és árnyalatú csillám? És aztán volt már, hogy lemondóan felsóhajtottál, mert tudtad, hogy bármennyire tetszik is az a lakk, a körmödön úgysem bírja pár napnál tovább? És mégis, mindezek ellenére, van egy doboz szebbnél szebb körömlakkod, mert mégsem tudtál ellenállni a sok színpompás kis üvegcsének?



Ha igen, akkor a Kreatív Centrum új tanfolyamát Neked találták ki! Mi megmutatjuk Neked, hogyan alkoss maradandót körömlakkgyűjteményedből. Készíts velünk szebbnél szebb medálokat, gyűrűket, fülbevalókat, és még ezernyi más ékszert! A tanfolyamon beavatunk a körömlakk ékszer készítés rejtelmeibe, megmutatjuk az alap technikákat, és ötleteket adunk, hogy otthon is bármikor elkészíthesd egyedi ékszereidet.
Szükséged lesz a körömlakk és körömdísz gyűjteményedre, ezért azt mindenképp hozd magaddal, viszont minden egyéb hozzávalót (ékszer alapot, üveglencsét, láncot) meg tudsz vásárolni üzletünkben.


Ha egy darab lakkod sincs otthon, akkor sincs semmi vész, gyere csak bátran! Kreatív Centrumunkban egy változatos alapkészlet vár lakkokból, melyekkel mutatós, ízléses darabokat készíthetsz!
Vár szeretettel:

Balla Viktória -oktató-

Jelentkezni a szokott módon lehetséges. Személyesen Teréz körúti üzletünkben, vagy telefonon a
06 1 322-13-63-as számon.


A tanfolyam időpontjával és árával kapcsolatban ITT találsz bővebb információt!