Utazás a prágai Patchwork Meetingre! 

A Varrógépcentrum kreatív csapata április 03-án ismét felkerekedik. Ezúttal Prága gyönyörű városa az úti célunk. Április 3. és 6. között ugyanis itt kerül megrendezésre a neves Prague Patchwork Meeting, Európa egyik legrangosabb foltvarró rendezvénye, melyen másfél napot fogunk eltölteni.
A világ minden tájáról érkeznek foltvarró- és textilművészek, hogy bemutassák alkotásaikat és megismertessék a közönséget e művészeti ág legújabb irányzataival. Összesen 261 kiállító munkáiban gyönyörködhetünk majd, és természetesen a vásárlás sem maradhat el: több mint 45 árus és cég vár minket szebbnél szebb textilekkel, cérnákkal, és egyéb kiegészítőkkel.

A magyar csoportot az a megtiszteltetés is érte, hogy a svájci BERNINA cég külön a mi számunkra tart majd bemutatót standján legmodernebb varró- és hímzőgépeiből, valamint az új DesignerPlus v7.0 hímző szoftverből. A világhírű Pia Welsch textilművész pedig bevezet minket az art quilt világába. Ezen túl természetesen lehetőség van részt venni a kiállítás alatt megrendezésre kerülő workshopokon is. Ezekre külön a kiállítás szervezőjénél lehet jelentkezni e-mailben. A workshopok listáját ITT tekinthetitek meg, jelentkezni pedig a workshop@praguepatchworkmeeting.com e-mail címen lehet. Akinek nyelvi segítség kell a jelentkezéshez, kérjük, jelezze, és megoldjuk.

Ha a varrás- és a patchwork az életed, akkor április 3. és 5. között Prágában a helyed! Ha kifogytál az ötletekből, vagy csak valami újdonságra vágysz, akkor tarts velünk, és mi garantáljuk, hogy sok-sok inspirációval és felejthetetlen élményekkel gazdagabban térsz majd haza.
Téged is sok szeretettel vár:
A Varrógépcentrum Csapata
A tervezett program:
április 03. (csütörtök)
09:00 Indulás Budapestről a Felvonulási térről, találkozó a homokóra előtt.
15:00 Érkezés az Exe Ibis Congress**** szállodába. Szobák elfoglalása, vacsora, pihenés, akinek pedig kedve van, a városban is körülnézhet.

április 04. (péntek)
9:00 Indulás Prága belvárosába, ahol egy pár órás városnézésre van lehetősége mindenkinek.

Mivel a PPM kiállítás délután 2 órakor nyit csak, ezért a csoport ezen a napon kétfelé szakad.
Aki egész nap várost szeretne nézni, az reggel Prága belvárosában leszállhat a buszról, és egy megbeszélt helyre érte megyünk este.
Akik délután a PPM-re mennének szívesebben, azokkal 13:30-kor találkozunk a busznál és együtt elmegyünk a kiállításra.

18:00 Indulás vissza a szállodába. Este 6-kor elindulunk a kiállításról az ott lévőkkel, majd felvesszük városnéző útitársainkat is, végül irány a szálloda és a vacsora után a jól megérdemelt pihenés.
április 05. (szombat)
9:00: Indulás a teljes csoporttal a Prague Patchwork Meeting kiállításra.
Ezt a napot végig a kiállításon töltjük, és a svájci BERNINA standját is meglátogatjuk, ahol külön a magyar csoportnak tart majd a cég bemutatót legújabb varró- és quiltgépeiből, Pia Welsch textilművész pedig bevezet minket az art quilt rejtelmeibe.

18:00: Indulás a kiállítás helyszínéről vissza Budapestre a Felvonulási térre. (Érkezés várhatóan a szombat éjjeli órákban.)
A szálloda:
Az Exe Iris Congress Hotel egy négycsillagos szálloda 15 percre Prága szívétől. Elhelyezés két- és háromfős szobákban különálló ágyakkal. A reggelit a szobaár tartalmazza, vacsorázni pedig a szálloda éttermében lehet. Minden szobához különálló fürdőszoba tartozik WC-vel, zuhanyzóval, hajszárítóval, valamint LCD TV, telefon, légkondi, fűtés, minibár, és széf. Wi-fi a szálloda egész területén elérhető és ingyenesen használható.

A szobabeosztással kapcsolatos igényeket a Megjegyzés rovatban kérjük jelezni.
Részvételi díj és feltételek:
Az utazás ára 39.000 Ft amely tartalmazza az utazást különbusszal, a szállást 2 éjszakára reggelivel, a kétnapos (péntek, szombat) belépőjegyet a PPM kiállításra.
Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével tudtok, melyet válasz emaillel regisztrálunk (a megerősítő email nem automatikus, kollégánk küldi). A végleges foglalást a 39.000 forint befizetése után tudjuk rögzíteni, amit személyesen Teréz körúti üzletünkben, illetve a K&H banknál a 10404072-40718361-00000000 számlaszámra történő befizetéssel tudtok rendezni.

Maximális létszám: 43fő
A buszon az ülésrend kialakítása a regisztráció sorrendjében történik.

Kérjünk Titeket, hogy költőpénzről mindenki egyénileg gondoskodjon!
Érvényes (plasztik) személyi igazolvány vagy útlevél mindenkinél legyen.
Javasoljuk mindenkinek, hogy kössön komplex utasbiztosítást is. Mi a QBE Atlasz biztosítót ajánljuk, melynek weboldalán a biztosítás egy pár kattintással meg is köthető.