Vicenzai utazás 2014.10.15-19.



Buon giorno, kedves érdeklődők!



Szeretnélek meginvitálni Benneteket egy fantasztikus utazásra a Varrógépcentrum KreatívCentruma nevében! Úti célként  ismét Vicenzát szemeltük ki. A tavaszi kirándulásunk remekül sikerült, szerintem mindenkinek nagyon tetszett. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy ismét nekivágunk a nagy Itáliának. Október 16-án megnyitja kapuit  az ABILMENTE, Olaszország legnagyobb kézimunka és patchwork expo-ja. Ezúttal az őszi és téli, kiemelten a karácsonyi trendekbe kaphatunk bepillantást.  Utazásunk fő célja ez lenne. A rendezvényt évente kétszer rendezik meg, azzal a céllal, hogy Európa vezető cégei bemutathassák legújabb termékeiket, a legjobb mesterektől pedig elleshessük azok elkészítési fortélyait. A Fierra di Vicenza névre keresztelt kiállítóközpontban több száz kiállító között sétálhatunk. Ha jártál már hasonló kiállításon, ez garantáltan tetszeni fog. Más ilyen rendezvénnyel ellentétben, itt azonnal el is készítheted, amit szeretnél. A standokon ugyanis nyitott műhelyek várják az alkotni vágyókat. Több mint 1000 kurzus közül válogathatsz kedvedre. A legtöbbje ingyenes, de akad olyan, amihez komolyabb alapanyag szükségeltetik. Ezért előfordul, hogy pár eurót fizetni kell.

A kiállításon, legyen bármilyen kézimunka a hobbid, biztosan megtalálod a megfelelő standokat. Ami vár rád: patchwork, kötés, horgolás, gyöngyfűzés, szövés, fonás, varrás, hímzés, Burda, scrapbooking, kreatív lakásdíszítés,  virágkötészet, és még sok-sok minden más ...

A kiállítást közel ötvenezren látogatják.

                       

És amiről még nem is beszéltem, természetesen lehet vásárolni is. Fantasztikus kedvezményekkel, akciókkal várnak bennünket.

Tehát hölgyek és urak, malacperselyeket ismét feltörni, és irány Itália!!!


Ha már két nap alatt alaposan körbenéztünk a kiállításon, elbuszozunk a Garda tóhoz, ami egy festői tája észak Olaszországnak. A mediterrán „ősz”-be kaphatunk itt bepillantást. Pár órás nézelődésre, és ebédre lesz itt lehetőség.  A Garda tótól még visszamegyünk a kiállításra, mivel ez a program opcionális lesz, aki inkább az Abilmentén tölti a napot, azt felvesszük.
A tervezett program:
október 15. szerda:
6:00 indulás külön volánbusszal a Felvonulási térről.
Kb 16:00 Érkezés Sandrigo városkába, szállás elfoglalása a Hotel Scaldaferro***-ban, vacsora, pihenés

október 16. csütörtök:
9:00 Reggeli után indulás a hotelből Vicenzába, igény szerint útba ejtünk egy élelmiszerboltot, hogy mindenki tudjon vásárolni enni-inni valót.
Az Abilmente 9:30kor nyitja kapuit. Itt egészen este 19:00-ig szabad program
Kb. 19:00 Indulás a szállásra

október 17. péntek:
Megegyezik a program a csütörtökivel, annyi különbséggel, hogy 17:00-kor eljövünk a kiállításról, és bebuszozunk Vicenza történelmi belvárosába. Itt egészen 20:00 óráig lehet majd sétálgatni, esetleg vacsorázni.

október 18. szombat:
Ha valakinek elég volt a kiállításból két nap, akkor választható programként velünk tarthat a Garda tóhoz, ahol egy néhány órás kötetlen szabad program keretében nézelődhetünk, sétálhatunk, ebédelhetünk.
Természetesen, aki szeretne a kiállításon még egy napot eltölteni, őt a saját buszunk a kirándulás előtt a kiállításra elviszi.  Kb 15:00 óra körül fogunk visszaérni Vicenzába, ahol csatlakozunk a kiállításon maradottakhoz. 19:00-kor visszaindulunk a szállásra Sandrigo-ba.

október 19.vasárnap:

Korán kelünk, mert reggeli után, ami kb. 8:00 óra, szeretnénk elindulni haza. De közben, hogy még egy kicsit gazdagítsuk a látnivalókat és az élményt, Padova város felé vesszük az irányt.

 A SZÁLLODA


A Hotel Scaldaferro egy 3 csillagos szálloda Sandrigo városkában. Elhelyezés két és három fős szobákban különálló ágyakkal. A reggelit az ár tartalmazza, vacsorázási lehetőség a szálloda étteremben van. Minden szobában külön wc és zuhanyzó található, valamint LCD TV, légkondi, fűtés és az egész szálloda területén ingyenes WIFI használható. Sandrigo város 30 percre található Vicenzától.

Az utazás ára 67.000 forint, amely tartalmazza az összes utazásköltségét külön busszal, a szállást 4 éjszakára reggelivel, a háromnapos (csütörtök, péntek, szombat) Abilmente  belépőjegyet.

Remélem sikerült felcsigázni az érdeklődéseteket, és velünk tartotok újra egy fantasztikus utazásra.
A Varrógépcentrum csapata nevében üdvözlettel: Levente

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével tudtok, melyet válasz e-maillel regisztrálunk (a megerősítő email nem automatikus, kollégánk küldi).  
A végleges foglalást 30.000 forint előleg befizetése után tudjuk rögzíteni, amit személyesen Teréz körúti üzletünkben, illetve a K&H banknál a 10404072-40718361-00000000 számlaszámra történő befizetéssel tudtok rendezni.

(Maximális létszám 40 fő)

Költőpénzről mindenki egyénileg gondoskodjon!
Érvényes (plasztik) személyi igazolvány vagy útlevél mindenkinél legyen!!!
Az ár utas- és csomagbiztosítást nem tartalmaz, ezt mindenki maga dönti el, szeretne-e kötni. Ha igen, kérjük ezt magadnak intézd!