Kiemelt bejegyzés

XII. KreatívCentrum tábor - Balaton

Tanfolyam - Papírra varrás tanfolyam

Papírra varrás


A foltvarrás egyik kedvelt technikája a ”papírra varrás”. Egészen apró alkatrészekből álló munkadarabok készíthetőek el, nagy pontossággal.
Ennek elsajátításában segít az új vonalzó.
A technikát és a segédeszközök használatát megtanulhatod, ha ellátogatsz a Varrógépcentum tanfolyamára.

Szeretettel vár: Lajos Kati a Kreatív Centrum oktatója.

Jelentkezni a szokott módon lehetséges: személyesen Teréz körúti üzletünkben, vagy telefonon a 06 1 322-13-63-as számon.

A tanfolyam időpontjával és árával kapcsolatban ITT találsz bővebb információt!

Tanfolyam - Kezdő patchwork, Lajos Kati

Kezdő patchwork tanfolyam Lajos Katival


Magyarországon több száz éves hagyománya van a kézimunkázásnak.
Sokan és profi módon művelték a tájegységekre jellemző különböző textil megmunkálási módokat, hímzést, szövést, stb…. 
Körülbelül 20 éve ismerhettünk meg egy amerikai gyökerekkel rendelkező fantasztikus hobbyt, melyet hölgyek milliói űznek nagy örömmel, szerte a világon.
Azonnal elterjedt a magyar nők körében is és mind a mai napig egyre nagyobb népszerűségnek örvend.  Egyre többen csatlakoznak ehhez az új hobbit művelő közösséghez.Patchwork jelentése: foltokból készült textilmunka. Az apró mintás pamutvásznakból különböző formákat, négyzeteket, téglalapokat, rombuszokat, háromszögeket szabva és összevarrva készülnek a gyönyörű takarók, faliképek, táskák és neszesszerek. Varrhatók kézzel és géppel is. Egyre nagyobb iparág csatlakozik a foltvarrást művelő hölgyek köré. Válogathatnak a gyönyörű anyagok, modern gépek, és korszerű eszközök között. Az ország legtöbb pontján rendeznek közös varrásokat, táborokat, tanfolyamokat, ahol egymást megismerve jó hangulatban szereznek új ismereteket a lányok, asszonyok.
Ha kedvet érzel megtanulni ezt a szép kézimunkát és kellemes, modern környezetben eltölteni pár délelőttöt, ne habozz, jelentkezz a kezdő Patchwork  tanfolyamunkra. Négy egymást követő szombat délelőtt megismerkedhetsz az alapokkal, kézi és gépi technikákkal. Készítünk együtt díszpárnát, terítőt, kis táskát. 
Jelentkezni a szokott módon lehetséges: személyesen Teréz körúti üzletünkben, vagy telefonon a 06 1 322-13-63-as számon.
A tanfolyam időpontjával és árával kapcsolatban ITT találsz bővebb információt!