Varrógépkezelés, alap fogások tanfolyam


Ha vettél egy varrógépet, de nem tudod, hogyan használd,  ha most szeretnél vásárolni, de a gép kezelése elrémiszt, ha régóta otthon porosodik, de nem tudod elindítani sem, valamint ha vannak ötleteid, de nem tudod hogyan kéne bele kezdeni, akkor keress fel minket és mi meg ismertetjük Veled  a varrógép kezelését, használatát.

Persze minden dobozban ott van a magyar nyelvű leírás, de ha most varrsz életedben először, akkor nagy segítség lehet, ha valaki megmutatja Neked a géppel való munkát és gyakorlati tanácsokat ad a kezeléséhez. Szeretnénk azokra az apró trükkökre, fogásokra is felhívni a figyelmedet, amikkel igazán élmény lesz ez az új hobby. Mert ez hobby ám a javából! Kreatív, örömöt, sikerélményt adó elfoglaltság, ami azonban csak akkor lesz igazán kellemes időtöltés, ha magabiztosan tudod kezelni a gépet.

Kreatív Centrumunk oktatói ebben szeretnének segíteni Neked.

Megmutatjuk, hogyan kell orsózni, befűzni, elindítani a varrógépet. Kipróbáljuk a különböző varrás fajtákat, ötleteket adunk, hogy melyik varrógéptalp mire való, miben segíti a munkádat, és  menet közben elkészítjük az első és legfontosabb kellékeidet is, az ollótartót és a tűpárnát.

Ha kedvet kaptál, jelentkezz erre a három alkalmas tanfolyamunkra!  (3 x 3 óra)

Ha van lehetőséged, hozd magaddal a saját géped, ha még nincs, vagy nem akarod magaddal cipelni, természetesen tudunk biztosítani számodra.


A tanfolyam időpontjával és árával kapcsolatban ITT találsz bővebb információt!