Irány Ezüstvölgy! - 2015. szeptember 14-19.

Kedves Vásárlóink!

Ismét világot látni indulunk, ezúttal Franciaországot szemeltük ki úti célunknak.

St-Marie-aux-Mines városát valószínű egy foltvarrónak sem kell bemutatni, de ha azt mondjuk „Ezüstvölgy”, úgy már egészen biztosan mindenkinek beugrik. Minden évben ebben a kis völgyben rendezik meg a világ leghíresebb foltvarró kiállítását és találkozóját, és idén úgy gondoltuk, hogy több buszos úttal a hátunk mögött most már elmerészkedünk ide is.





Persze Ezüstvölgybe utat szervezni mindenki tud, mi viszont egy extra programmal is készülünk Nektek. Foltvarró körökben a BERNINA varrógépmárkát, csakúgy, mint Ezüstvölgyet, mindenki ismeri. Mi most a BERNINA svájci központjába viszünk el Titeket egy napra gyárlátogatásra és egy izgalmas varróprojekt elkészítésére.




Tervezett program


·         Szeptember 14. (hétfő):
Indulás a kora reggeli órákban Budapestről, a Volánbusz népligeti pályaudvaráról, külön kocsi állásról. Érkezés a németországi Ottobeuren-be az Akzent Hotel Hirsch***-be az esti órákban, vacsora, majd pihenés.



Elhelyezés két- és háromágyas szobákban, melyeknek felszereltsége tartalmaz: ingyenes Wifi elérhetőséget, antiallergén ágyneműt, síkképernyős TV-t, külön fürdőszobát hajszárítóval, törölközővel. A szálloda éttermében lehetőség van vacsorázni is. Mivel nagy csoport vagyunk, ezért az esti vacsorára egy menüt beszélünk majd meg a szállodával, amiből lehet választani. A vacsora ára előreláthatólag fejenként 18 EUR lesz, a másnapi reggeli benne van az árban.

·         Szeptember 15. (kedd):
Indulás a kora reggeli órákban, és irány Svájc, azon belül is a Bodensee partján fekvő Steckborn, ahol a BERNINA központja található. Itt egész napos program vár minket, majd este 6 óra körül továbbindulunk a Colmar melletti Ingersheim-ba, ahová egy kétórás út alatt meg is érkezünk. Itt elfoglaljuk a szállásunkat a Résidence Les Rives de la Fecht ****-os apartmanjaiban, és felkészülünk az előttünk álló három napra, mely során belevetjük magunkat a foltvarrás világába.


Elhelyezés két-és háromágyas apartmanokban, melyeknek a felszereltsége tartalmaz: konyhasarok főzőlappal, mosogatóval, étkezőasztallal, külön fürdőszoba zuhanykabinnal, törölközővel, valamint ülősarok síkképernyő TV-vel. Wifi a nyilvános helységekben ingyen elérhető.

A reggeli 9 EUR/fő/nap, de mivel az apartmanokban konyha is van, ezért ha valaki szeretné, saját maga is megoldhatja a reggelit.

Fontos, hogy az apartmanokat kitakarítva, épségben, és alapvetően olyan állapotban kell elhagynunk, ahogyan érkezéskor találtuk őket, ellenkező esetben apartmanonként 50 Euró takarítási díjat kell fizetni.


·         Szeptember 16-17-18 (szerda – csütörtök – péntek):
A buszunk minden reggel elvisz St-Marie-Aux-Mines-be, este pedig visszavisz a szállásra. A kettő közt kötetlen a program, faluról falura pedig a helyi (fél óránként közlekedő) busszal lehet eljutni.

·         Szeptember 19. (szombat):
Indulás haza, és egész napos utazás után érkezés Budapestre az éjjeli órákban.



~ * ~
Jelentkezés és részvételi díj

A részvételi díj: 139.500 Ft

Első részlet: 69.750 Ft, fizetési határidő: 2015. május 31.
Második részlet: 69.750 Ft, fizetési határidő: 2015. augusztus 31.

Tartalmazza:
  • a buszköltséget
  • a szállásaink költségét (reggelit csak egy napra Németországban)
  • két napos belépőt Ezüstvölgy teljes területére (A kereskedők standjaihoz nem kell belépő, itt egy napot el lehet tölteni, vagy ha a mindhárom napon a kiállítást szeretnéd megnézni, akkor szükséges megvenned egy egynapos belépőt. A belépővel ingyenesen igénybe vehető a helyi buszjárat, mely faluról falura visz.)
Jelentkezni a lentebb található űrlap kitöltésével és elküldésével lehet, melyet válasz email-el regisztrálunk (a megerősítő email nem automatikus, kollégánk küldi). A jelentkezésed a részvételi díj befizetése után tudjuk véglegesíteni. A befizetést készpénzzel vagy átutalással tudod megtenni, utalni a lenti számlaszámunkra tudsz:

Varrógépcentrum Kft.
K&H Bank
10404072-40718361-00000000

Maximális létszám: 43 fő

A buszon az ülésrend kialakítása valamint a szállásokon a szobabeosztás a regisztráció sorrendjében történik. A szobabeosztással kapcsolatos igényeket a Megjegyzés rovatban kérjük jelezni.

Kérünk Titeket, hogy költőpénzről mindenki egyénileg gondoskodjon!

Érvényes (plasztik) személyi igazolvány vagy útlevél mindenkinél legyen.

Javasoljuk mindenkinek, hogy kössön komplex utasbiztosítást is. Mi a QBE Atlasz biztosítót ajánljuk, melynek weboldalán a biztosítás egy pár kattintással meg is köthető.

A Varrógépcentrum szeretettel invitál Titeket erre a nagy kalandra!


Üdvözlettel:
Viki és Levi