XII. KreatívCentrum tábor - BalatonKedves Hölgyeim!
Nyakunkon a nyár, a rengeteg program, szabadidő, szórakozás ideje, de a táborozásé is! Reméljük, akad még szabad hely a naptárakban és velünk tartotok egy újabb kalandra. Újra szeretnélek Titeket meghívni egy kis közös alkotásra, újra szülőfalumba. Kértétek, hogy nyáron is legyen ott tábor, hogy ne csak ősszel láthassátok azt a csodás vidéket. Komolyra fordítva a szót, a tábor időpontja 2017. július 7-9 (péntek-vasárnap).
Várlak Titeket alkotni Balatonban.  Ugye milyen érdekes, a Bükkben egy ilyen névvel rendelkező település? Volt már 5 milliós kérdés is a Legyen ön is milliomos!-ban.  Ez a kis település 1200 lelket számlál jelenleg, Eger és Szilvásvárad között található, Pestről autóval kb. 2 óra alatt érhető el, de buszjáratokkal is egész kényelmes és még szép is... Egy pár perces videó a településről kedvcsinálónak itt található: 
http://youtu.be/0VPWlg9A7tc
A szállások vendégházaknál lesznek, így ez is rendhagyó lesz. Mivel a hely nem nagy, mindegyik szálláshely két három perc alatt megközelíthető. Szeretnék kérni mindenkit, hogy ha mód van rá, az egész hétvégét töltsd velünk, mert az egy-egy éjszakás szállásokat nem nagyon tudjuk megoldani. Gondolkodni sokáig nem érdemes, mert a szálláshelyek darabszáma véges. A szállás 2000Ft/fő/éj.
Általában aki erre látogat, biztos visszatér máskor is, mert beleszeret a helybe. A kis csoportommal például már évek óta itt nyaralunk. Szeretik.

Az étkezés és a varrás is helyben, a művelődési házban lesz, házias ízekben lehet majd részetek a KreatívCentrum gasztro-csapatának kezei által. Szüleim és barátaik örömmel vállalták a feladatot most is. Egyébként az étkezés díja 3200Ft/fő/nap (reggeli 700Ft , ebéd 1500Ft, vacsora 1000Ft).

És akkor térjünk a lényegre! Mit is fogunk varrni?

Ha nyár, akkor kirándulás, ha kirándulás, akkor táska. TÁSKA, TÁSKA minden mennyiségben… Más szóval élve azt is mondhatnám: Táskából sosem elég…
Szóval használati tárgyakkal készültem az idei nyárra.

Péntek délután egy övtáskát fogunk készíteni. Cipzáras zsebeiben jól elpakolhatsz mindent, amire szükség lehet bicajozás közben.

Szombaton egész nap egy praktikus hátizsákot varrunk, amit biztos hogy mindenki irigyelni fog rajtad városnézés közben. 

Az övtáska és a hátizsák egyébként remek ajándékötlet férfitársaimnak is. Nekem mindkettő van, nagyon szeretem.

A vasárnapi témát már szombat este elkezdenénk, amint a hátizsákkal végzünk. Ez nem lesz más, mint egy kis rózsás szütyő, 3D-s rózsával. Használhatod pénztárcának, a piperének, de a legfontosabb dolgaiddal töltve a színházba is magaddal viheted.

Természetesen esti meglepikről is gondoskodni fogok, de az egyenlőre maradjon meglepi.


A tanfolyamok ára egységesen 3000Ft/alkalom.
Mindegyik tanfolyamhoz kérhető egységcsomag.  A jelentkezőket a későbbiekben e-mailben fogjuk értesíteni a csomagok áráról, illetve ott lesz egy kérdőív is arról, hogy kérsz-e csomagot, vagy sem. Ez a levél fogja tartalmazni a hoznivalók listáját is. Tehát most a jelentkezési lap kitöltésénél NE jelezzétek a csomagigényeteket.

Szeretném felhívni továbbá a figyelmet, hogy mindenki pontos e-mail címet adjon meg, illetve ellenőrizze leveleit rendszeresen. Sajnos ennyi emberrel nem áll módunkban más módon kommunikálni.

A településen fellelhető szállások száma véges, így a regisztrációt 40 főnél lezárjuk. Tehát ha kedvet kaptál, ne késlekedj, le ne maradj.


Jelentkezni 2017. július1-ig, személyesen üzletünkben, vagy a lenti jelentkezési lapot kitöltve lehet.

A jelentkezés véglegesítéséhez 5.000 Ft előleget kérünk, amit üzletünkben (Teréz krt. 6.), vagy a 10404072-40718361-00000000 (K&H Bank) számlaszámra, Varrógépcentrum Kft. névre kérünk befizetni. A megjegyzés rovatba írjátok be: Balaton 2017, NÉV! (Ha többedmagadnak utalsz, kérjük mindenki nevét tüntesd fel.


A tanfolyamokon varrógépre lesz szükség! Kérjük, mindenki hozza magával a varrógépét! Ezen kívül a megszokott tábori felszerelést. Jó, ha van nálad hosszabbító, asztali lámpa, illetve aki tud, vasalót is hozhat.

Hogy mi is az a tábori alapfelszerelés:
-varrógép talpakkal, orsókkal, géptűk, pót izzó, csavarhúzó, hosszabbító
-kislámpa esti varrogatáshoz
-szabóolló, kisolló, papírvágó olló 
(helyezz el rajtuk saját jelölést, hogy el ne vesszen)
-másolópapír, vékonyabb karton
-cellux, stiftes ragasztó
-csipesz, tömőpálca, babavarrótű
-illanó filc, puha ceruza, tűhegyű filc, hegyező
-kézi és gépi cérnák, kézi varrótűk
-kicsi vágólap, körkés, vonalzó
(helyezz el rajtuk saját jelölést, hogy el ne vesszen)
-közbélések: ragasztós és ragasztó nélküli fél-fél méter
-flízek: vékonyabb és vastagabb fél-fél méter
-jegyzet füzet
-néhány hímzőfonal hímzőtűvel
-mérőszalag
-sok, jó minőségű gombostű

Néhány technikai jótanács:

A regisztrálók a későbbiekben részletes e-mailt fognak kapni mindenféle információval. Addig is, ha bármi kérdésed felmerülne, írj nekünk a vgckreativcentrum@gmail.com címre.

A táborra a regisztrációt 2017. július 1-én lezárjuk, a szállás intézése miatt, és hogy az egységcsomagokat el tudjuk mindenkinek készíteni.

Nagyon kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kitöltött jelentkezési lapját elküldené, alaposan (akár többször) olvassa át, mert ha hibás e-mail cím megadása miatt nem kapja meg a további információkat, azért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.

Ha nem egyedül érkezel, a regisztrációs űrlapon kérjük, NE plusz egy főt írj. Nekünk a névlistát le kell adnunk a szállásokon, a plusz egy fővel viszont nem tudnak mit kezdeni.

A megjegyzés rovatba írd be, ha van valaki, akivel közös szobát szeretnél. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden kívánságnak eleget tenni.

A már jól megszokott árukészlettel állunk rendelkezésetekre a tábor teljes időtartama alatt.

A félreértések elkerülése végett szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy egységcsomag csak arra a tanfolyamra kérhető, amelyen részt veszel. A tanfolyamok tananyaga az oktatók szellemi terméke, éppen ezért kérünk, hogy annak szabásmintáit, illetve leírását ne tedd közzé semmilyen publikus internetes felületen. A szabásminták sem a tábor előtt, sem utána nem lesznek megvásárolhatók üzletünkben.

Megértéseteket köszönjük!

Mindenkit szeretettel várok a KreatívCentrum nevében!
Sulyok Levente


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése