Kiemelt bejegyzés

XII. KreatívCentrum tábor - Balaton

X. KreatívCentrum tábor, Zamárdi

X. KreatívCentrum Tábor,

avagy az örök Zamárdi …

Kis csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy minél színesebb, és persze élményekben gazdag programokkal fűszerezze meg az unalmassá vált hétköznapokat. Az elmúlt időszakban nagy munkában voltunk, és örömmel jelentjük, elkészültek „A ZAMÁRDI” tábor mintadarabjai. Immáron hagyománnyá vált, hogy nyáron Zamárdiban táborozunk. Ez lesz a IV. Zamárdi tábor, de a KreatívCentrum fennállásának X. tábora. Igen, kedves hölgyek, a tizedik!!! Veletek. Természetesen ezért millió köszönettel tartozunk, mert nélkületek ez nem jött volna létre. Természetesen ezt a szülinapunk alkalmából igyekszünk viszonozni is. Rengeteg újdonsággal, meglepetéssel, rendhagyó dologgal, ötlettel készülünk Nektek, hogy a tizedik tábor még felejthetetlenebb lehessen mint az eddigiek.

Mindent megteszünk, hogy ezután se kelljen bennünk csalódnotok. A visszajelzéseitek alapján úgy döntöttünk, hogy nem csinálunk olyan sok tanfolyamot, nem lesz a tempó annyira feszített, viszont reményeink szerint kész dolgokkal térhettek haza. Ebben az is segítségetekre lesz, hogy mindketten (Kati és Levi) megvarrtuk egymás tananyagát, tehát minden foglalkozáson kérdezhettek mindkettőnktől. Reméljük így hamarább odaér majd az infó.

Az idei tábor dátuma: 2016. július 13-17. (azaz szerdától vasárnapig)

Július 13-án 10 órától már lehet érkezni. Ez szerdai nap, tehát rendhagyó módon még hosszabb lesz a tábor. És ha ez még nem lenne elég, az időrendi beosztáson is változtattunk picit. Csúsztatva lesznek a tanfolyamok, ami azt jelenti, hogy déltől kezdődik egy téma és másnap délig fog tartani. Ez azért lesz praktikus, mert ott lesz az este, hogy aki lemaradt, be tudja pótolni a dolgokat. Estére nem terveztünk már semmit, mindenki addig tud dolgozni az aktuális darabon, míg el nem fárad. Az elmaradhatatlan esti meglepiket átkereszteljük, ezután reggeli tornának fogjuk hívni. Ezek egyszerűbben elkészíthető dolgok lesznek, reggeli után ezzel indítunk majd.

Itt szeretném azt is megemlíteni, hogy bizonyára ti is tudjátok, hogy az étkezéssel mindig probléma volt, vagy keveset kaptunk vagy nem volt finom, stb… Örömmel jelentjük, ez a probléma is megoldódott. A konyhát ugyanis birtokba veszi Magdi néni és kis csapata. Ők fognak ránk főzni. (Aki volt az őszi balatoni táborban, annak azt gondolom nem kell magyaráznom…)


Érdemes szorgosan elkészíteni a belépő blokkot. Hogy miért?
Két Bernina modell (450 és 350PE) is gazdára talál a minipályázatunk alkalmával a BERNINA  jóvoltából.

De hogy mire is gondolunk pontosan:

Július 13. szerda:

Érkezés, regisztráció, szobák elfoglalása
Ebéd
Ebéd után Levivel utazótáskát készíthettek. Amint már említettem az imént, ez másnap ebédig befejezhető. Közben vacsora.
Július 14. csütörtök:
Reggeli után az utazótáska befejezése mellett egy varrógép alá tehető , több zsebes kis tárolót készíthettek Kati segítségével. Hogy ne kelljen kapkodni ezzel sem, szombat reggel is be tudod fejezni. 

Ebéd után  Kati egyik nagy kedvenc foltvarró technikáját mutatja be nektek, ami nem más, mint a Hawaii technika. Viszont miután az egész tábor rendhagyó lesz, ő sem a hagyományos technikát fogja bemutatni. A tanfolyam végére készülhet belőle szatyor, párna, falikép, vagy amit akarsz.Július 15.  péntek:

Reggeli után belecsapunk a munkába.

Délelőtt Katival fejezhetitek be a Hawaiit, Levi viszont egy édes víziló figurát fog segíteni elkészíteni. Itt is kettébontottuk a feladatot. Pénteken csak a víziló készül el, vasárnap délelőtt fogjuk felöltöztetni.

Ebéd után egy praktikus eszköztartót készíthetünk Levente vezénylésével. Cipzáras lesz, lapozható, zsebes, stb… Szóval minden ami egy eszköztartóba kell, hogy praktikus legyen.

Vacsora után természetesen itt is folyhat tovább a munka.

Július 16. szombat:

Reggeli után nekilátunk aznapi teendőnknek. Nyilván ekkorra már bőven lesz mit befejezni mindenkinek, vagy esetlegesen kicsikét lazítani, ha mindennel kész vagy. Ebédig van lehetőség befejezni a varrógépszőnyeget. Ebéd után Lajos Katival japán, merevítő keretes táskát készítünk.


Vacsora után kezdetét veszi a szülinapi buli. Erről részleteket nem szeretnék elárulni egyenlőre. Csak annyit mondok, bízhattok bennünk!
J


Július 17. vasárnap:

Reggeli után befejezzük a táskánkat, illetve összerakjuk a vízilovat és fel is öltöztetjük.
Ebéd és haza indulás.


A tanfolyamok ára egységesen: 3000Ft/alkalom.
Majdnem mindegyik tanfolyamhoz kérhető egységcsomag.  A jelentkezőket a későbbiekben e-mailben fogjuk értesíteni a csomagok áráról, illetve ott lesz egy kérdőív is arról, hogy kérsz-e csomagot, vagy sem. Ez a levél fogja tartalmazni a hoznivalók listáját is. Tehát most a jelentkezési lap kitöltésénél NE jelezzétek a csomagigényeteket.

Szeretném felhívni továbbá a figyelmet, hogy mindenki pontos e-mail címet adjon meg, illetve ellenőrizze leveleit rendszeresen. Sajnos ennyi emberrel nem áll módunkban más módon kommunikálni.

Már hagyománnyá vált a belépő blokkok kérése. A mostani viszont kicsit más lesz mint a többi. Arra szeretnénk kérni minden kedves jelentkezőt, hogy varrjon nekünk egy blokkot. Egy 40x40 cm-es négyzetet szeretnénk kérni tőletek. A blokkokat teljesen készre varrva kérjük hozni. Tehát bélelve, hátlapozva, tűzve, szegve. Nyilván mindenki felteszi most a kérdést, hogy miért is kérünk ekkorát? Szeretnénk ezekből az alkotásokból egy kisebb kiállítást rendezni a helyszínen. És ami nagyon fontos, a beérkezett munkákat kollégáinkból álló független zsűri fogja értékelni, a szombat esti buli keretében pedig rendkívül értékes díjakkal értékeljük is a győzteseket. Tehát hölgyeim, megéri varrni belépő blokkot!
A beadandó munkáknak a tizedik jubileumi tábor és a varrás, illetve varrógép témában kellene készülnie. A mini pályázaton csak a tábori résztvevők vehetnek részt. A kész munkára nem kell ráírnod semmit. A leadáskor egy sorszámot fog kapni, hogy anonim maradhasson a zsűrizés. A hátoldalra kérünk varrj bujtatót, hogy ki tudjuk függeszteni.

A blokkokat összeállítva szeretnénk a kész takarót majd dekorációként használni üzletünkben.

Jelentkezni 2016. június 30-ig, személyesen üzletünkben, vagy a lenti jelentkezési lapot kitöltve lehet.
A jelentkezés véglegesítéséhez 5.000 Ft előleget kérünk, amit üzletünkben (Teréz krt. 10), vagy a 10404072-40718361-00000000 (K&H Bank) számlaszámra, Varrógépcentrum Kft. névre kérünk befizetni. A megjegyzés rovatba írjátok be: Zamárdi 2016, NÉV, HÁNY FŐ!

Ha a közelben van a nyaralód, vagy a környéken laksz, nem kötelező szállást foglalni, csak kérjük, mielőbb jelezd ezt felénk.

Az elhelyezés kétágyas szobákban történik. Ha családoddal szeretnél jönni, megoldható, csak kérjük, hogy időben szólj.

A tanfolyamokon varrógépre lesz szükség! Kérjük, mindenki hozza magával a varrógépét! Ezen kívül a megszokott tábori felszerelést. Jó, ha van nálad hosszabbító, a terem megvilágítása miatt az esti varráshoz jó, ha hozol asztali lámpát, illetve aki tud, vasalót is hozhat.

A hotel a vasútállomástól 2 sarokra van, parkolni pedig a szálloda körül lehet.

A helyszín Zamárdi, Amigo Hotel** (8621 Zamárdi, Petőfi Sándor utca 16.).
A szállás ára 4600ft/fő/éj. Az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza.
Az étkezés ára naponta 4000Ft. (Ebéd: 2000Ft, Reggeli 600Ft, Vacsora 1400Ft)


Néhány technikai jótanács:

A regisztrálók a későbbiekben részletes e-mailt fognak kapni mindenféle információval. Addig is, ha bármi kérdésed felmerülne, írj nekünk a vgckreativcentrum@gmail.com címre.

A táborra a regisztrációt 2016. június 30-án lezárjuk, a szállás intézése miatt, és hogy az egységcsomagokat el tudjuk mindenkinek készíteni.

Nagyon kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kitöltött jelentkezési lapját elküldené, alaposan (akár többször) olvassa át, mert ha hibás e-mail cím megadása miatt nem kapja meg a további információkat, azért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.

Ha nem egyedül érkezel, a regisztrációs űrlapon kérjük, NE plusz egy főt írj. Nekünk a névlistát le kell adnunk a szállodában, a plusz egy fővel viszont nem tudnak mit kezdeni.

Ha jön a férjed, vagy gyereked, stb., nekik is külön töltsd ki az űrlapot, értelemszerűen üresen hagyva a tanfolyamos mezőt.

A megjegyzés rovatba írd be, ha van valaki, akivel közös szobát szeretnél. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden kívánságnak eleget tenni.

A teremben csak az tartózkodhat egy-egy foglalkozás alatt, aki a tanfolyamon részt vesz.

A már jól megszokott árukészlettel állunk rendelkezésetekre a tábor teljes időtartama alatt.

A félreértések elkerülése végett szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy egységcsomag csak arra a tanfolyamra kérhető, amelyen részt veszel. A tanfolyamok tananyaga az oktatók szellemi terméke, éppen ezért kérünk, hogy annak szabásmintáit, illetve leírását ne tedd közzé semmilyen publikus internetes felületen. A szabásminták sem a tábor előtt, sem utána nem lesznek megvásárolhatók üzletünkben.


Megértéseteket köszönjük!

Mindenkit szeretettel vár a KreatívCentrum csapata!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése