Kiemelt bejegyzés

XII. KreatívCentrum tábor - Balaton

VIII. KreatívCentrum Tábor - Balaton

Véget ért, de nagy sikerrel zárult a KreatívCentrum VIII. tábora Balatonban. Nagyon jól éreztük magunkat veletek, reméljük Ti is hasonlóan gondoljátok. Az értékelő lapokból mi ezt olvastuk ki.
A táborban készült fotókat IDE kattintva tekinthetitek meg.

A tábor alatt videófelvétel is készült, amit köszönünk szépen a helyi kábel Tv munkatársainak.
A videó megnézhető ITT.

 Köszönjük, hogy velünk tartottatok, mindenkit várunk szeretettel a következő táborban is.
A KreatívCentrum csapata nevében: Levi és Kati


Az értékelőlapokat az alábbiakban olvashatjátok!-          Minden nagyon jó volt. Az ellátás remek volt. A tanfolyamok világosak, érthetőek. Bármikor szívesen visszajövök! Köszönet a kedves fogadtatásért, a sok fáradozásért.

-          Köszi a tábort! Jó volt az oktatás és az ellátás is. Jövőre ugyanitt jó lenne találkozni! Köszönet Levi családjának és barátainak!

-          Nagggyon jó volt! Veletek ugyanitt jövőre! Tematika 5*, szállás, ellátás 5*. Helyszín a tábornak kiváló, jövőre is szívesen eljövök ide. Jó ötlet a VGC kihelyezett boltja! A meglepetés műsör nagyon „finom” volt és megható. Esti meglepi programok ötletesek voltak. Vízforraló hiányzott (tea főzésben). Sablonok fénymásolatban jó lenne legközelebb, DE köszönet, hogy forgóban több sablon volt és nem kellett egymásra várni a rajzolásnál. Köszönet a vasalókért, vágólapért, hogy hoztatok, jól kihasználtuk. Köszönet a biztonsági őrzésért, hogy a cuccaink biztonságban voltak. Jó ötlet, hogy 24:00 ZÁRÁS és mindenki térjen nyugovóra. A sok segítség jó volt! Legjobban a 3 az 1-ben és a táska tetszett, de a többi is szuper volt. Szívesen tanulnék macit (akár kézzel varrott is jó) akár nagyobbat (ölelgethető, szeretgethető babát, gyereknek szívesen odaadod), óriási mindent bedobálható táskát, vagy kis oldaltáskát+tarisznyát. Egységcsomaggal meg vagyok elégedve. 3 nap (péntek, szombat, vasárnap) is okos (szabadság miatt). Ha új helyszín lesz közlekedés szempontjából legyen jól megközelíthető.

-          A tábor nagyon jó volt. Teljes kiszolgálásban volt részünk. Amiket tanultunk minden nagyon tetszett. Itt az emberek közvetlenek, kedvesek. Balaton nagyon szép és csendes. Az étel kiváló volt! Örülök, hogy eljöttem, nagyon jól éreztem magam!

-          Jövőre veletek ugyanitt!!!

-          Szuper, szuper, SZUPER!!! Nagyon jól éreztem magam, az ellátás, a gondoskodás, a vendégszeretet, a fogadtatás, szóval minden csodálatos és barátságos, szóval minden szuper volt!

-          Nem csak varrni tanultunk, hanem főzni (addig ismeretlen, de nagyon finom ételeket), a „balaton” szó jelentését, a csendet, jó levegőt megismerni. Levente énekelni (fájó torokkal) és táncolni is nagyon tud. A program nagyon jó volt, de szeretném az oktatókat egy kicsit kipihentebbnek látni!!!

-          Kedves VGC csapat!
Szívesen adom nevem e véleményhez amit kértetek tőlem. Nagyon jól éreztem magam, sok újat tanultam, ezt a jó szervezésnek és a tudásotok átadásának köszönhetem. A feladatok jó összeállításban és alapos felkészüléseteknek köszönhetően simán elsajátítható volt. Remélem lesz még sok alkalmam Veletek eltölteni ilyen kitűnő hétvégéket! Külön köszönet a szíves vendéglátásért. További jó munkát Nektek!

-          Köszönjük szépen! Nagyon jól éreztük magunkat, szépeket varrtunk J

-          Drága Barátaim!
Remélem nem haragszotok a megszólításért. Fantasztikusan éreztem magam. Itt nem csak tudományt kaptam, hanem egy életérzést amelyért nem győzök elég hálás lenni. Szavakat sem találok nemhogy kifogást vagy negatív kritikát. Köszönök mindent!!!

-          Javasolnék kötelező testmozgást reggel! Egyébként a szokásos nívó most is megvolt. Köszönjük! Kati <3 Levi <3

-          Ez volt a 6. Kreatív Centrum táborom, de ezen a táboron éreztem a legjobban magam. Remek volt a hely, a szállás, az ételek szuperek, az emberek elragadóak. A tábor anyaga érdekes, változatos volt. Először nem rohantam haza, az utolsó pillanatokat is igyekeztem kiélvezni. Levi szülei tüneményesek. Visszajövünk!

-          Kedves Csapat!
Voltam már egy pár táborban de eddig ez volt a „csúcs”. Mind a tartalmat, mind a szervezést, mind a vendéglátást illetően. Nagyon jó, hogy itt volt a „Kis bolt” bármit tudtunk pótolni. Tudásban és emberségben is sokat kaptam, feltöltődtem. Talán a korábbi kezdés, és a későbbi zárás jó lett volna, mert azért vannak félkész munkák. Jövök újra!

-          Kedves VG Centrumos Barátaink!
Megtisztelve érzem magam, hogy részt vehettem egy ilyen színvonalas tanfolyamon. Kezdő varróként, sokat tanultam Tőletek. Sablonnal készült darabnak külön örültem, mert így lehetőségem volt megtanulni a használatát is! A kis település fogadtatása teljesen elbűvölt, ritkán adódik ilyen alkalom és az itt élők teljes odaadása is példaértékű. Nagyon szeretnék máskor is részt venni a rendezvényeiteken! Puszi mindenért!

-          Nagyon jó volt a program, a szállás, az étkezés. Nem volt jó, hogy nekünk messze van (volt)! De eljöttünk és szép, jó dolgokkal megyünk haza. Más negatívum nincs. Csak jó-jó-jó! Köszönjük!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése