Kiemelt bejegyzés

XII. KreatívCentrum tábor - Balaton

V. KreatívCentrum Tábor - Budapest

V. KreatívCentrum tábor Budapest

Karácsonyi alkotó hétvége


Újra, ez évben immáron negyedszer hívunk Titeket, hogy táborozzatok velünk. Voltunk idén Kecskeméten, "A" Zamárdiban, illetve Debrecenben. Most központi helyen, Budapesten szeretnénk Nektek egy alkotó hétvégét felkínálni, hogy egy kicsit kalandozhassunk a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódva különböző technikák felé. Természetesen a főszerep itt is a varrógépé lesz, de tartogatunk egyéb meglepetéseket is egész más témákban.


A tábor időpontja: November 21-23.
Helyszín: BARA HOTEL, 1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

A Hotel a BAH csomóponthoz közel található. Megközelíthetőségéről részletesen itt olvashatsz.

A szállodában van lehetőség 3, 2 illetve 1 ágyas szobák foglalására. Mi automatikusan három ágyas szobákban tervezzük az elhelyezést, mivel ezek a legolcsóbbak, természetesen, ha egy illetve két ágyas szobát szeretnél, megoldható, csak ezt a regisztrációdnál jelezd. Két ágyas szobát csak úgy tudsz foglalni, ha a megjegyzés rovatba beírod a szobatársat is.
A szobák ára a következőképpen alakul:
3 ágyas szobában 4.000Ft/fő/éj IFA-val, reggelivel
2 ágyas szobában 5.000Ft/fő/éj IFA-val, reggelivel
1 ágyas szobában 8.000Ft/fő/éj IFA-val, reggelivel


Ebéd és vacsora is igényelhető, mindkét étkezés napi menü formában történik, a kétfogásos menü ára egységesen 2100Ft.
Autóval érkezőknek jó hír, hogy a szálloda szobánként egy parkolóhelyet ingyenesen biztosít saját mélygarázsában.
És akkor lássuk, mit is lehet alkotni:Katival készíthettek jópofa asztali futót, valamint mikulásos ajtódíszt.
Levi az ünnephez illő kötényt és rénszarvasos papírtörlő tartót segít varrni.
A tanfolyamok ára egységesen 2.500Ft/alkalom
A tanfolyamokhoz egységcsomag kérhető, ezek ára a következőképpen alakul:
Asztali futó: 3.500Ft
Mikulásos ajtódísz: 2.500Ft (ez a koszorú árát nem tartalmazza, azt opcionálisan kihelyezett SHOP-unkban vásárolhatod meg.)
Ünnepi kötény: 3.500Ft
Rénszarvas: 3.500Ft

A jelentkezőknek egyébként listát küldünk a hoznivalókról.

Esti meglepetésekben sem lesz hiány.

Péntek este Levente bemutatót tart, hogyan is készül egy adventi koszorú, aztán mindkét oktatótól további jópofa karácsonyi ötleteket leshettek el. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ha neked is van valami jópofa ötleted, és szívesen megosztanád másokkal, hozd el, örömmel vesszük.
Szombaton meghívott vendégünk érkezik hozzánk Milner Angéla személyében, aki a mézeskalács készítés és díszítés rejtelmeibe avat be minket. Rövid bemutatója után bárki ki is próbálhatja a trükköket.   

 

 

 


A program tehát pontosan:


-November 21. péntek:
    10:00-12:00 Érkezés, regisztráció, szoba elfoglalása
    12:00-13:00 Ebéd (a szállodában vagy fakultatív módon)
    13:00-18:00 Rénszarvas papírtörlőtartó varrása Levivel
    18:00-tól vacsora
    19:00-tól Ötletbörze kifulladásig
-November 22. szombat:
    7:00-9:00 reggeli
    9:00- 13:00 Mikulás ajtódísz készítése Katival
    13:00-14:00 Ebéd
    14:00-18:00 Ünnepi kötény varrása Levivel
    18:00-tól Vacsora
    19:00-tól Milner Angéla mézeskalács bemutatója, később ötletbörze II.felvonás
-November 23. Vasárnap:
    7:00-9:00 reggeli
    9:00-13:00 Asztali futó varrása Katival
    13:00-tól ebéd és hazaindulás
Természetesen a rendezvény egész ideje alatt vásárlási lehetőség van a kihelyezett VGC-Shopban, a már jól megszokott kínálatból.

Hagyományainkhoz híven ismételten szeretnénk kérni tőletek belépő blokkokat. És hogy ne legyen olyan mint a többi, ezúttal háromszög formában. Igen, tudjuk, sosem kérünk tőletek egyszerű dolgokat, ezért Levire lehet majd haragudni :-). A háromszöget úgy készítsd, hogy 60fokosak legyenek, vagyis minden szöge 60fok, oldalainak a hossza 30 cm. Varrásráhagyást nem kell rá hagyni, a 30 cm tartalmazza. Ennyi megkötésünk lenne, a többi a te fantáziád feladata. Készítheted bármilyen technikával, lényeg, hogy a karácsony szellemiségét tükrözze vissza. Lehet ez applikáció, vagy bármi más. A blokkokat nem kell keretezni, vagy bélelni. Csak a fedlapot hozd. Kérünk Titeket, hogy ne tegyétek fel a kérdést, miszerint muszáj-e ilyet készíteni? Szeretnénk egy nagy faliképpé összevarrni, amiben mindenki keze nyoma jelen van, ezáltal szimbolizálni a "VGC-s nagy csapatot."

Jelentkezni 2014. november 14-ig, személyesen üzletünkben, vagy a lenti jelentkezési lapot kitöltve lehet. Mivel a terem mérete véges, maximális létszámunk 40 fő. Ha ezt elérjük, a regisztrációt lezárjuk.
A jelentkezés véglegesítéséhez 5.000 Ft előleget kérünk, amit üzletünkben (Teréz krt. 10), vagy a 10404072-40718361-00000000 (K&H Bank) számlaszámra, Varrógépcentrum Kft. névre kérünk befizetni. A megjegyzés rovatba írjátok be: VGC TÁBOR, NÉV, HÁNY FŐ!

A tanfolyamokon varrógépre lesz szükség! Kérjük mindenki hozza magával a varrógépét! Ezen kívül a megszokott tábori felszerelést. Jó, ha van nálad hosszabbító, és aki tud vasalót is hozhat.

Néhány technikai jótanács:


A regisztrálók a későbbiekben részletes emailt fognak kapni mindenféle információval. Addig is, ha bármi kérdésed felmerülne, írj nekünk a  vgckreativcentrum@gmail.com címre.
A táborra a regisztrációt 2014.november 14-én lezárjuk a szállás intézése miatt, és hogy az egységcsomagokat el tudjuk mindenkinek készíteni.
Nagyon kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kitöltött jelentkezési lapját elküldené, alaposan (akár többször) olvassa át, mert ha a hibás mail cím megadása miatt nem kapja meg a további információkat, azért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.
Ha nem egyedül érkezel, a regisztrációs űrlapon kérjük NE plusz egy főt írj. Nekünk a névlistát le kell adnunk a szállodában, a plusz egy fővel viszont nem tudnak mit kezdeni.
Ha jön a férjed, vagy gyereked, stb, nekik is külön töltsd ki az űrlapot, értelemszerűen üresen hagyva a tanfolyamos mezőt.
A megjegyzés rovatba írd be ha van valaki, akivel közös szobát szeretnél. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden kívánságnak eleget tenni.
A kellemetlenségek elkerülése végett szeretnénk előre bocsájtani, hogy a terem kulcsa az oktatóknál lesz. Ez azt jelenti, hogy ő felelős mindenért, ami bent van. Tehát amikor ebédidő van, a terem zárva lesz, bent senki nem tartózkodhat.
Egységcsomag csak azokra a tanfolyamokra kérhető, amelyiken részt veszel!!!
A teremben csak az tartózkodhat egy-egy foglalkozás alatt, aki a tanfolyamon részt vesz.

Tábori alapfelszerelés pakolós lista


A zamárdi táborban ígértük, hogy segítünk a készülődésben. Összeállítunk nektek egy olyan pakolós listát, amit érdemes bepakolni a bőröndbe/varródobozba, mielőtt táborozni indulsz. Ez az alap felszerelés, tehát ezeket a hoznivaló listáján nem találod.

-Kispárna
-varrógép talpakkal, orsókkal, géptűk, pót izzó, hosszabbító
-vasaló, vasalóalátét
-kislámpa esti varrogatáshoz
-szabóolló, kisolló, papírvágó olló 
(helyezz el rajtuk saját jelölést, hogy el ne vesszen)
-másolópapír, vékonyabb karton
-cellux, stiftes ragasztó
-csipesz, tömőpálca, babavarrótű
-illanó filc, puha ceruza, tűhegyű filc, hegyező
-kézi és gépi cérnák, kézi varrótűk
-kicsi vágólap, körkés, vonalzó
(helyezz el rajtuk saját jelölést, hogy el ne vesszen)
-közbélések: ragasztós és ragasztó nélküli fél-fél méter
-flízek: vékonyabb és vastagabb fél-fél méter, tömőanyag
-jegyzet füzet
-néhány hímzőfonal hímzőtűvel
-mérőszalag
-sok, jó minőségű gombostű

Ezt a listát hamarosan közzétesszük blogunkon, hogy bárkinek segítségül szolgálhasson. Kérünk titeket, ha bármi eszetekbe jutna, jelezzétek felénk, hogy a következő tábornál már az is a listán lehessen. Hiszen ez a lista nektek készül.
Jó pakolászást!!!


Mindenkit szeretettel vár a KreatívCentrum csapata!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése