Utazás Vicenzába

Kedves érdeklődők! A tervezett 45fős buszunk megtelt! Várunk Mindenkit szeretettel további eseményeinkre!
Varrógépcentrum

 Buon giorno!!!  Kedves mindenki!


 

 
Szeretnélek meginvitálni Benneteket egy fantasztikus utazásra a Varrógépcentrum nevében!Úticélként Vicenza városát szemeltük ki, ahol február huszadikán megnyitja kapuit az ABILMENTE, Olaszország legnagyobb kézimunka és patchwork expo-ja. Utazásunk fő célja ez lenne. A rendezvényt évente kétszer rendezik meg, azzal a céllal, hogy Európa vezető cégei bemutathassák legújabb termékeiket, a legjobb mesterektől pedig elleshessük azok elkészítési fortélyait. A Fierra di Vicenza névre keresztelt kiállítóközpontban több száz kiállító között sétálhatunk. Ha jártál már hasonló kiállításon, ez garantáltan tetszeni fog. Más ilyen rendezvénnyel ellentétben, itt azonnal el is készítheted, amit szeretnél. A standokon ugyanis nyitott műhelyek várják az alkotni vágyókat. Több mint 1000 kurzus közül válogathatsz kedvedre. A legtöbbje ingyenes, de akad olyan, amihez komolyabb alapanyag szükségeltetik. Ezért előfordul, hogy pár eurót fizetni kell.

A svájci BERNINA cég, külön a magyar csoportot várja standján, ahol kipróbálhatjuk a legújabb gépeket és megcsodálhatjuk a BERNINA kiegészítők teljes választékát.

A kiállításon legyen bármilyen kézimunka a hobbid, biztosan megtalálod a megfelelő standokat. Ami vár rád: patchwork, kötés, horgolás, gyöngyfűzés, szövés, fonás, varrás, hímzés, Burda, scrapbooking, virágkötészet, és még sok-sok minden más ...

A kiállítást közel ötvenezren látogatják.


És amiről még nem is beszéltem, természetesen lehet vásárolni is. Fantasztikus kedvezményekkel, akciókkal várnak bennünket.
Tehát hölgyek és urak, malacperselyeket feltörni, és irány Itália!!!

Ha már kikreatívkodtuk magunkat két teljes napon át, és ha már úgyis a közelben vagyunk, elbuszozunk Velencébe (választható program), ahol egy egész napos városnézés vár ránk. Szerencsénkre éppen a karneváli forgatagba csöppenünk, úgyhogy látnivaló itt is lesz bőven.

A tervezett program:


február 19. szerda:
7:00 indulás külön volánbusszal a Felvonulási térről.
Kb 17:00 Érkezés Sandrigo városkába, szállás elfoglalása a Hotel Scaldaferro***-ban

február 20. csütörtök:
9:00 Reggeli után indulás a hotelből Vicenzába
        Az Abilmente 9:30kor nyitja kapuit. Itt egészen este 19:00-ig szabad program
Kb. 19:00 Indulás a szállásra

február 21. péntek:
Megegyezik a program a csütörtökivel

február 22. szombat:
Ha valakinek elég volt a kiállításból két nap, akkor választható programként elmehetünk Velencébe, ahol egy egész napos kötetlen szabad program keretében akár a velencei karnevált is megnézhetjük.
Természetesen, aki szeretne a kiállításon még egy napot eltölteni, őt a saját buszunk a velencei út előtt a kiállításra elviszi. (a szombati belépő díj saját költség)

Február 23.vasárnap:

Reggeli után hazaindulás A SZÁLLODA

A Hotel Scaldaferro egy 3 csillagos szálloda Sandrigo városkában. Elhelyezés két és három fős szobákban különálló ágyakkal. A reggelit az ár tartalmazza, vacsorázási lehetőség a szállodával szomszédos étteremben van. Minden szobában külön wc és zuhanyzó található, valamint LCD TV, légkondi, fűtés és az egész szálloda területén ingyenes WIFI használható. Sandrigo város 30 percre található Vicenzától.

Az utazás ára 60.000 forint, amely tartalmazza az utazást különbusszal, a szállást 4 éjszakára reggelivel, a kétnapi (csütörtök, péntek) Abilmente (a kiállítás) belépőjegyet és a szombati velencei utazást.

Remélem sikerült felcsigázni az érdeklődéseteket, és velünk tartotok a fantasztikus utazásra.
A Varrógépcentrum csapata nevében üdvözlettel: Levente

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével tudtok, melyet válasz emaillel regisztrálunk (a megerősítő email nem automatikus, kollégánk küldi). A végleges foglalást a 60 000 forint befizetése után tudunk rögzíteni, amit személyesen Teréz körúti üzletünkben, illetve a K&H banknál a 10404072-40718361-00000000 számlaszámra történő befizetéssel tudtok rendezni.

(Maximális létszám 42fő)

Költőpénzről mindenki egyénileg gondoskodjon!
Érvényes (plasztik) személyi igazolvány vagy útlevél mindenkinél legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése